Bilden till i går

Ammarnäsöring, Övre forsen, Vindelälven
Övre forsen 17 juli 2010, klockan snett före elva på kvällen. Två fina representanter för flugfisket med ett fint exemplar av ammarnäsöring.

Till höger Linus Forsberg, dåvarande fiskevärd för Kraddsele Fiske, till vänster Erik Weissglass, Göteborg, musiker till yrket och helt klart bekant med Arjeplogs eget bidrag till ”Musiker i Göteborg som heter Erik” – Erik Quist. Linus visade & fiskade en del själv tillsammans med Erik och hans far. Jag fotade, eldade och kokade kokkäfi. Helt klart en bra kväll.
Sen satt jag och Linus uppe till 4 på morgonskvisten, författade blogginlägg, la upp bilder på Kraddsele Fiskes hemsida, delade en kvarting Nyköpings och svor över min MacBook sinnessjuka tröghet. Det visade sig att filöppningsdialog var öppen nånstans i bakgrunden och det är tydligen mer än en Mac fixar.

Det var inte nåt plugin som strulade igår utan webhotellet hade problem som inte visade sig i driftsinfon. Jag hade mao kunnat hoppa i säng två timmar tidigare än jag gjorde.
Dock lär man sig alltid nånting när det strular, jag lärde mig avaktivera wordpressplugins med hjälp av databasanrop, en iaf medelmaxad åtgärd enligt nördskalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *