En sån där dag

Efter en heldag på isen känner jag mig en aning sliten. Kilometrarna och höjdmetrarna känns i benen, ansiktet hettar trots, eller tack vare, mulet väder. Nånstans pyr en känsla av att vara tillfreds med tillvaron. Men även längtan att få dela såna här dagar med Tova, att få vara med när hon upptäcker världen. Helt enkelt att få vara pappa.
Dessutom fick jag en röding.

image

En sån dag kan jag inte vara annat än nöjd med.
Tack för fisket David, Jocke, Hasse, Astrid och Löken. Tack för pratstunden Åke och Irma. Tack mamma för fiskrensning åt en jäktad son. Tack på förhand för middan, Gerd. Tack Tova, älskade dotter. Tack älskade Malin, för Tova och för att du står ut med mig.

Nu väntar bastu och middag.
Dubbla dubbel-bonusa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *