En torsdagkväll i exil

Hade några beting i Geuts (Ammarnäs) – byte av tolettstol, varmvattenberedare & blandare i köket – som jag ville ha bortgjorda inför helgens fjällvistelse så jag åkte upp redan på torsdagkväll för att varva ner framför kaminen och vara redo att börja beta av betingen redan på fredagmorgon.
Spexade till det med en ungkarlsmiddag i min ensamhet, passade förstås på att leka konstnärlig matfotograf med följande resultat, givetis i svartvitt för att få den korrekta halvmulet, landet brunsås/mellanmjölkstouchen:
Förrätt: Folkhemstoast i 2013 års tappning, dvs husmans, tomat och örtsalt
Folkhemstoast
Varmrätt: Makroner med makrillfilé i tomatsås. Två burkar, för jag ha visst råd. Tyvärr inte snabbmakaroner utan idealvarianten vilket tyvärr sänkte ungkarlsindex med åtminstone 0,2 enheter. Hackade i en tomat också för ett visst skydd mot cancer och helt enkelt för att jag tycker det är gott
Pasta del Konserv
Dryck: Till såväl för- som varmrätt serverades en burk snabbkyld folkis/nödraket/tvååtta. Givetvis, då vi pratar inland och ungkarl, Norrlands Guld.
Årgångspilsner
Så var det med det. Fredagen bjöd på diverse storverk av mig med resultatet att när tjejerna anlände stod jag på toaletten och omsom vred på varmvattnet och ömsom okynnesspolade i toaletten. Hysteriskt fnittrande. Eller också inte, men grejerna fungerar och de fungerar bra. Tack till Jan för behjälplighet vid utkastande av porlinstron samt montering av varmvattenberedaren samt Jocke för inkoppling av desamma samt byte av köksblandare.

Tror nästan det blir lite mer bilder från helgen senare. Hejsvejs så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *