Tillbaka efter klantighet!

I min oändliga vishet och (in)kompetens raderade jag helt sonika databasen som innehåller “allt” på denna sida. Dock fixade supporten på Binero (mitt webbhotell) fram en backup så nu är vi åter online. Vi är denna site samt Reprikets Trolling då jag plockade bort även den databasen i nån form av missriktad städiver. Mot hjärnsläpp kan man i princip aldrig skydda sig och då kan en backup lindra huvudvärken.
Binero kan hur som helst rekommenderas för den som är spekulant på webbhotell.

Ett tack till Joakim på supporten!

2 svar på ”Tillbaka efter klantighet!”

 1. Hej Adam!
  Tack för dina vänliga ord och kul att det gick bra! Jocke är vidtalad och hälsar! Bland våra binero.se/support FAQs och guider finner du hur du själv kan återställa från backup vid behov :
  http://www.binero.se/support/faq/webbdatabas/hur-aterstaller-jag-sjalv-en-backup/
  Får du fler supportärenden kan du följa även dem i din kontrollpanel:
  http://blogg.binero.se/2012/06/overblicka-dina-supportarenden-i-kontrollpanelen/
  Trevlig helg från oss på Binero, återkom gärna vid behov,
  Erik
  Ditt Support(er) Team

  1. Hej Erik!
   Tyvärr sitter jag fortfarande i Binero 1.0 så ingen av de tipsen funkar för mig.

   Adam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *